[email protected]
01 722 40 00

Novice

Domžalska županja mag. Renata Kosec na obisku v našem podjetju

Podjetje Helios TBLUS je na povabilo vodstva podjetja obiskala županja Domžal, mag. Renata Kosec, z obema podžupanoma, Matejem Primožičem in Borutom Ernestlom.

 

V podjetju Helios TBLUS se zavedamo svoje odgovornosti v lokalnem okolju, zato stremimo k dobrim in produktivnim odnosom s skupnostjo. Z županjo, mag. Renato Kosec, smo imeli konstruktiven odnos že v času, ko je bila podžupanja, sedaj pa ga želimo še nadgraditi, zato smo jo, skupaj z obema domžalskima podžupanoma, povabili na ogled podjetja in pogovor o možnostih sodelovanja.

 

Obisk je trajal dve uri, poleg ogleda proizvodnje so govorili o prihodnjih načrtih podjetja ter možnih stičnih točkah z občino.

Marko Podjed, izvršni direktor Helios TBLUS, je poudaril:

»V prihodnje želimo v lokalnem okolju spodbuditi še več skupnih projektov in prav to je bil namen našega srečanja.«

Domžalska županja je ob obisku povedala:

»Zahvaljujemo se za sprejem v lokalnem podjetju Helios TBLUS, ki je zelo zgledno pri svojem poslovanju in veliko vlaga tudi v lokalno skupnost in neposredno krajankam in krajanom. Ponosni smo, da je tako uspešno podjetje del naše lokalne skupnosti, nadejamo si aktivnega sodelovanja v bodoče, ne le v večjih projektih pač pa tudi v družbeno odgovornih projektih. Ob obisku smo se dogovorili, da naša srečanja ponovimo in še okrepimo sodelovanje. Pomembno je, da ustvarjamo podporno okolje in se seznanimo z inovacijami in novostmi, ki jih ustvarjajo lokalna podjetja, kot je podjetje Helios TBLUS.«

V podjetju si bomo tudi v prihodnje prizadevali graditi dobre in konstruktivne odnose z lokalnim okoljem, tako z županjo in podžupanoma občine Domžale kot drugimi, in verjamemo, da je sestanek začetek dobrega in plodnega sodelovanja.

Podobne novice