[email protected]
01 722 40 00

Novice

Inovacija podjetja Helios TBLUS nagrajena s srebrnim regionalnim priznanjem

V podjetju Helios TBLUS smo nedavno prejeli srebrno regionalno priznanja za inovacijo »Vodni akrilni premazi HIDROHEL za trajnostno zaščito lesenega pohištva«, ki je rezultat tesnega sodelovanja razvojnih inženirjev, tehnikov, aplikatorjev in prodajnih predstavnikov oddelka premazov za les in oddelka umetnih smol ob podpori ekipe analitike in nenazadnje tudi proizvodnje.

Nova generacija premazov na vodni osnovi predstavlja trajnostne materiale za obdelavo notranjega lesenega pohištva. Nova serija izdelkov laki in emajli HIDROHEL serije D, ki vsebuje visok delež akrilnega veziva iz domače proizvodnje, dosega visoko stopnjo zaščite notranjih lesenih elementov in je odgovor na mnoge ekološke zahteve po Evropskih standardih. Inovacija nam omogoča uspešno prodajo izdelkov z visoko dodano vrednostjo na številnih evropskih tržiščih.

Premazi na vodni osnovi sodijo med sodobne materiale za obdelavo lesa, ki sledijo trajnostnemu razvoju. Naša inovacija je odgovor na vedno večje zahteve po ekološko sprejemljivejših in kvalitetnejših premazih na področju zaščite notranjih lesenih elementov. Ciljni uporabniki lakov in emajlov HIDROHEL so najrazličnejši proizvajalci pohištva na domačem in tujih trgih, ki si želijo inovativnih ter ekoloških rešitev, saj so ti primerni za različne načine nanašanja ter tudi za otroško pohištvo.

Podobne novice