[email protected]
01 722 40 00

Priznane blagovne znamke

Kot strokovnjaki na področju premazov, barv, kemičnih proizvodov, umetnih smol in lepil skupaj z ostalimi člani skupine KANSAI HELIOS združujemo vse svoje bogate izkušnje in prednosti v proizvodnji, tehnologiji, raziskavah in razvoju ter upravljanju okolja in trajnosti v Evropi.

HELIOS DEKORATIVA

V Heliosu si sveta brez barv ne moremo predstavljati, zato si vsak dan znova prizadevamo, da jih prilagodimo vašim željam in potrebam, hkrati pa sledimo zadnjim svetovnim trendom. Zavezanost našim kupcem izkazujemo z nenehnim tehnološkim posodabljanjem in doslednim prizadevanjem za doseganje visoke kakovosti premazov.

BELINKA

V več kot 70 letih delovanja je Belinka postala pravi sinonim za vrhunsko zaščito in poudarjanje naravne lepote lesa. Naši proizvodi so z vsako generacijo bolj prijazni uporabnikom in okolju. Skrb za okolje, trajnostni razvoj in družbena odgovornost so namreč načela, ki jim sledimo na vsakem koraku delovanja.

COLOR

Ne glede na to, kaj potrebuje vaš dom, Color poskrbi za to, da so vaši priljubljeni kosi pohištva deležni kakovostne zaščite po razumni ceni. Že več generacij vrednote znamke ostajajo kakovost, zanesljivost in uporabnost.

HELIOS REFINISH

Helios Refinish je krovna znamka vseh naših že uveljavljenih in tudi bodočih avtoreparaturnih znamk, ki jih proizvajamo v podjetju Helios TBLUS. Najbolj poznane znamke v segmentu avtoreparatur so Mobihel, GRAVIHEL in Colomix.

MOBIHEL

Mobihel želi izstopati iz povprečja in preseči pričakovanja. Uveljavljena blagovna znamka avtoreparaturnih premazov ponuja zanesljive izdelke in rešitve ter si vedno znova prizadeva presenetiti najbolj predane in privržene avtomobilske navdušence.

GRAVIHEL

GRAVIHEL predstavlja visoko profesionalen mešalni sistem barv za obrtnike in ponuja široko paleto aplikacij na različne površine. Sistem omogoča kupcem izbiro med več kot 300.000 različnimi formulacijami. Ponuja visoko mero prilagodljivosti, hitro odzivnost z optimalnim obsegom zalog ter zelo nizkimi stroški začetne naložbe za mešalno opremo in pripomočke za opredelitev barv.

COLOMIX

Paleta proizvodov Colomix je sestavljena iz zanesljivih premazov za vse avtoreparaturne procese. Izdelki Colomix so kakovostni, enostavni za uporabo in cenovno dostopni, zato imajo dolgo tradicijo in veliko zvestih kupcev.

AQUAVITA

AQUAVITA je skupina izdelkov, ki so namenjeni profesionalni zaščiti zunanjih lesenih površin. Vsi premazi so izdelani na vodni osnovi in sestavljeni iz sodobnih komponent, ki so odporne na UV žarke in druge atmosferske vplive.

BIOHEL

BIOHEL je linija naravnih olj in voskov za zaščito lesa na okolju prijazen način. Skrb za okolje in prihodnje generacije je vodilo, ki ga vpeljujemo v naše vsakdanje življenje.

HELIODUR

HELIODUR premazi so najboljša izbira, ko želite zagotoviti visoko fizikalno in kemijsko obstojnost obdelanih površin. Zagotavljajo bogat videz in visok sijaj površin in so namenjeni različnim tehnikam nanašanja.

HIDROHEL

HIDROHEL premazi predstavljajo najbolj optimalno in okolju prijazno rešitev za sodobne proizvajalce lesenega pohištva in igrač za otroke.

HELIOS

Industrijski premazi HELIOS predstavljajo izjemno kakovost izdelkov in tehnično podporo na področju cestnih premazov.

KANSAI HELIOS

Blagovna znamka KANSAI HELIOS predstavlja vrhunske industrijske premaze za industrijske segmente, kot so ACE, železniška vozila, energetika, infrastruktura in jeklene konstrukcije. Nudimo sistemske rešitve, ki vključujejo tekoče premaze, praškaste premaze, gelcoat, elektroforezne premaze, lepila in tesnilne mase.

HELIOS RESINS

Helios Resins je posebna enota v skupini KANSAI HELIOS, ki proizvaja tekoče smole najvišje kakovosti za proizvajalce visokokakovostnih premazov in kompozitov. Naše znamke smol za premaze in smol za kompozite so dosegle močan položaj na trgu in veljajo za znamke, ki jim kupci po zaslugi njihove kakovosti in zanesljivosti storitev zaupajo.

COLOR POWDER COATINGS

Od majhnih do velikih serij in od standardnih sistemov do prilagojenih rešitev. Tradicionalna blagovna znamka praškastih premazov Color ima pomemben položaj na mednarodnem trgu vse od njenega začetka leta 1999.