[email protected]
01 722 40 00

Novice

Obnova talnih cestnih oznak za varnost najmlajših udeležencev v prometu

Naše podjetje se je v duhu dobrega sodelovanja z Občino Domžale in s skrbjo za varnost najmlajših udeležencev v prometu, odzvalo na pobudo Občine za izdelavo talnih cestnih oznak v okolici domžalskih osnovnih šol. Izdelava se je začela 6. junija 2024 v okolici Osnovne šole Venclja Perka, do začetka prihodnjega šolskega leta pa bodo talne cestne oznake izdelane še v okolici treh osnovnih šol.

V podjetju Helios TBLUS si z različnimi družbeno odgovornimi projekti in povezovanjem z okolico prizadevamo za dolgoročne pozitivne spremembe v lokalni skupnosti. Prepričani smo, da sta sodelovanje in podpora lokalnim skupnostim ključna pri gradnji trdnih odnosov za ustvarjanje trajnostne prihodnosti. Ob zaključevanju letošnjega šolskega leta je naše podjetje s svojimi premazi omogočilo izdelavo talnih cestnih oznak v okolici domžalskih osnovnih šol. Do začetka novega šolskega leta bo tako poskrbljeno za boljšo varnost najmlajših udeležencev v prometu iz kar štirih osnovnih šol.

Domžalska županja, mag. Renata Kosec, je izpostavila:

»S sodelovanjem in povezovanjem lahko naredimo največ za lepo sedanjost in prihodnost za vse nas. Veliko nam pomeni, da imamo v naši sredini podjetje, ki z nami te vrednote deli in jih tudi udejanja. Ne le z donacijo premazov za izdelavo talnih cestnih oznak v okolici naših šol za varnejšo pot v šolo, podjetje Helios TBLUS naši lokalni skupnosti prispeva na mnogih področjih, za kar smo neizmerno hvaležni.«

Podobne novice