[email protected]
01 722 40 00

Novice

Poletna osvežitev s sladoledom

V podjetju Helios TBLUS smo v mesecu juliju organizirali zdaj že tradicionalni sladoledni dan za naše zaposlene, ki si na ta dan privoščijo osvežilen odmor z naravnim sladoledom ter se na delo vrnejo z novo energijo in motivacijo.

 

Dobrobit naših zaposlenih postavljamo na prvo mesto, zato dosledno spodbujamo aktivno udeležbo v dejavnostih, ki promovirajo zdrav način življenja. Sladoledni dan, ki bo letos organiziran tudi v avgustu, je postal eden najbolj pričakovanih dogodkov in prav takšni trenutki pomembno prispevajo k uspehu našega podjetja.

 

Preko celega leta organiziramo vrsto zdravju prijaznih internih pobud, in sicer tedensko spletno vadbo, teden sreče pri delu, omogočamo udeležbo pri raznovrstnih športnih dejavnostih, skrbimo za zdravo prehrano s svežim sadjem in zdravimi jedilniki ter zaposlenim nudimo dostop do vsebin, ki pomagajo pri izboljšanju kakovosti življenja.

 

S tovrstnimi aktivnostmi krepimo našo zavezanost k vsesplošnemu dobremu počutju naših zaposlenih ter spodbujamo pozitivno delovno okolje.

Podobne novice