[email protected]
01 722 40 00

Mešalni sistemi

Oddelek Helios TINTING skrbi za kolorante in tinting tehnologijo za premaze, ki jih proizvajamo v podjetju Helios TBLUS. Naši koloristični izdelki so koloranti, ki so plod lastnega razvoja in znanja. Različni tipi vodnih in topilnih past pokrivajo tako premaze za dekorativno kot za industrijsko prodajo. Vsak sistem kolorantov je opremljen z zbirko receptur različnih barvnih kart in ostalih nians po vzorcu, ki so izdelane na podlagi želja naših strank.

Raziskave in razvoj

Koloristični laboratorij je opremljen z različnimi inštrumenti, spektrofotometri, svetlobnimi komorami in pripadajočo programsko opremo v skladu z zadnjimi standardi barvne metrike. Za svetovanje glede mešalne opreme (dozirniki, stresalniki in giroskopski mixerji) so usposobljeni serviserji, ki so izšolani s strani priznanih proizvajalcev opreme.

S strokovno izobraženim kadrom sledimo trendom in pokrivamo vsa področja, ki so potrebna za celosten TINTING pristop. Sodelovanje z drugimi oddelki in stalni stiki s strankami na terenu nam dajejo povratne informacije, s katerimi se hitro prilagajamo dinamičnim potrebam na trgu.

Več na spletni strani HELIOS TINTING