[email protected]
01 722 40 00

Umetne smole

Zanesljive rešitve za premaze in kompozite že od leta 1908

V oddelku za umetne smole znotraj podjetja Helios TBLUS, Helios Resins, proizvajamo tekoče smole najvišje kakovosti za proizvajalce visokokakovostnih premazov in kompozitov. Dandanes proizvedemo več kot 70.000 ton tekočih smol na leto.

 

Naše znamke smol za premaze – DOMOPOL, DOMACRYL, DOMALKYD, DOMEMUL in DOMOPUR ter smol za kompozite – COLPOLY, COLVINYL in COLGEL – so prepoznavne na globalnem trgu in veljajo za znamke, ki jim kupci po zaslugi njihove kakovosti in zanesljivosti storitev zaupajo.

Prilagodljivost, visoka kakovost in pravočasna dobava

Prilagajamo se in izpolnjujemo zahteve naših kupcev. Z bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem razvijamo rešitve po njihovi meri ter zadovoljujemo potrebe tudi najzahtevnejših kupcev. Svoje izdelke izvažamo v več kot 50 držav po svetu.

Razvoj s pomočjo napredne tehnologije

Naši proizvodni obrati in razvojni oddelek so opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo, ki jo uporabljajo in razvijajo visoko usposobljeni in izobraženi sodelavci. Enota Helios Resins je opremljena tudi z vrhunsko opremo za izvajanje sintez na osnovi poliestrske in akrilne kemije, vključno s sintezo pod pritiskom.

Več na spletni strani HELIOS RESINS