[email protected]
01 722 40 00

Novice

S kolesom v službo za dober namen

V podjetju Helios TBLUS nadaljujemo svojo pot trajnostnega poslovanja in odgovornosti do družbe, zato smo se tudi letos odločili, da bomo s pobudo »S kolesom v službo za dober namen« dobrodelni in s kolesarjenjem pomagali številnim socialno ogroženim družinam.

Skupno smo prevozili 2451 kilometrov in zbrali za prav toliko kvadratnih metrov barve. Za vsak prevoženi kilometer vsakega sodelavca smo namreč Zvezi prijateljev mladine Slovenije donirali za 1 kvadratni meter notranje zidne barve.

Zbiranje kilometrov je potekalo v četrtek, 6. junija, sodelovala pa so vsa slovenska podjetja skupine KANSAI HELIOS – Helios TBLUS, Belinka Perkemija, Helios Kemostik in HGtrade.

Izvršni direktor Helios TBLUS, največjega podjetja v skupini KANSAI HELIOS, Marko Podjed, je ob dogodku poudaril:

»Verjamem, da odgovornost našega podjetja presega zgolj poslovne procese, zato nadaljujemo tradicijo družbene odgovornosti in povezovanja naše skupnosti. Ostajamo zvesti temeljnim vrednotam podjetja in sledimo našim zavezam, namreč le skupaj lahko ustvarimo okolje, prijaznejše za vse. Ponosen sem, da smo tudi letos skozi šport in gibanje prispevali svoj delček k bolj pisani, lepši prihodnosti skupnosti.«

Podobne novice