[email protected]
01 722 40 00

Novice

S kolesom v službo za dober namen

V podjetju Helios TBLUS aktivno spodbujamo šport in zdrav življenjski slog. Ob svetovnem dnevu kolesarjenja, ki je namenjen promoviranju tega športa kot trajnostne oblike prevoza, smo sodelovali v pobudi »S kolesom v službo za dober namen«. Skupno smo prevozili 3000 kilometrov in zbrali za prav toliko kvadratnih metrov barve. Za vsak prevožen kilometer vsakega sodelavca smo namreč Zvezi prijateljev mladine Domžale donirali za 1 kvadratni meter notranje zidne barve in tako pomagali številnim socialno ogroženim družinam.

Zbiranje kilometrov za dober namen je potekalo v petek, 2. junija, sodelovala pa so vsa slovenska podjetja skupine KANSAI HELIOS – Helios TBLUS, Belinka Perkemija, Helios Kemostik in HGtrade.

Direktor podjetja Helios TBLUS, dr. Peter Venturini:

»Podjetje se je v strategiji razvoja zavezalo trajnostni prihodnosti, ki jo želimo nasloviti na vseh nivojih – z razvojem okolju in človeku čimbolj prijaznih izdelkih, optimizacijo proizvodnje in, kar je najpomembneje, z dobrim odnosom do sodelavcev in lokalne skupnosti. Kolesarjenje ni samo okolju prijaznejše od vožnje z avtomobilom, je način življenja, ki krepi zdrav življenjski slog in pozitivno vpliva na splošno počutje in zadovoljstvo. Z motiviranjem naših zaposlenih, da za pot v službo izberejo kolo, spodbujamo tudi kulturo dobrega počutja. Zelo sem ponosen, da smo stopili skupaj in naredili nekaj dobrega – ne samo zase, pač pa tudi za socialno ogrožene družine iz naše okolice!«

Podobne novice