[email protected]
01 722 40 00

Novice

Zaposleni podjetja Helios TBLUS smo z obnovo otroškega igrišča razveselili številne vrhniške otroke

V podjetju Helios TBLUS smo v okviru praznovanja 100. obletnice blagovne znamke HELIOS TESSAROL posebno pozornost namenili našim najmlajšim, saj smo z družbeno odgovornim projektom »Skupaj obnovimo otroško igrišče«, zaposleni obnovili zmagovalno otroško igrišče na Vrhniki.

V vse-slovenski kampanji, kjer je devet javnih otroških igrišč tekmovalo za obnovo, je pretekli teden ekipa zaposlenih v podjetju Helios TBLUS končno zavihala rokave in s svežim nanosom barve obnovila zmagovalno otroško igrišče Palčke na Tržaški cesti na Vrhniki.

Župan občine Vrhnika Daniel Cukjati in direktor podjetja Helios TBLUS Marko Podjed

Marko Podjed, izvršni direktor podjetja Helios TBLUS, se je ob tej priložnosti zahvalil vsem sodelujočim občinam ter njihovim občankam in občanom, ki so se povezali in si prizadevali za obnovo otroških igrišč. Poudaril je:

»Ponosni smo na visoko obletnico blagovne znamke, saj se v njej prepletajo naše vrednote: tradicija, trajnostni razvoj in krepitev vezi z lokalno skupnostjo. Z združenimi močmi smo tokrat poskrbeli za nasmehe vrhniških otrok in veseli me, da lahko s tako prijetnimi projekti prispevamo k boljšemu jutri.«

Župan občine Vrhnika Daniel Cukjati je izpostavil, da je lepo videti, da imamo v naši sredini podjetja, ki s tovrstnimi projekti povezujejo in gradijo odnose v dobrobit vseh:

»Veseli me, da smo se prav v naši občini tako povezali za skupni cilj, da bodo naši najmlajši lahko uživali na obnovljenih igralih.«

Obnova otroškega igrišča na Vrhniki je le eden od projektov, s katerimi v podjetju Helios TBLUS uresničujemo svojo družbeno odgovornost. Krepitev vezi z lokalno skupnostjo in tovrstna sodelovanja prinašajo dolgoročne spremembe, krepijo občutek pripadnosti in skupno odgovornost za lepšo prihodnost nas vseh.

Podobne novice