[email protected]
01 722 40 00

Novice

Partnerstvo za ohranjanje naravne in kulturne dediščine

V podjetju Helios TBLUS svojo družbeno odgovornost in zavezanost lokalni skupnosti uresničujemo z različnimi projekti, med katerimi je tudi partnerstvo s Planinsko zvezo Slovenije. V letošnjem letu smo podprli trajnostno obnovo 48 planinskih koč po vsej Sloveniji, ki bodo v naslednjih mesecih dobile svež videz in pohodnikom ponudile še več udobja in varnosti.

V podjetju Helios TBLUS se zavedamo pomena ohranjanja naravne in kulturne dediščine, zato smo Planinsko zvezo Slovenije podprli pri prenovi planinskih koč z donacijo lazur in pokrivnih premazov. Z njimi bomo zunanjim lesenim in kovinskim delom planinskih koč povrnili svežino, jih zaščitili in podaljšali njihovo življenjsko dobo.

 

Sodelovanje z lokalno skupnostjo je za naše podjetje zelo pomembno.
S Planinsko zvezo Slovenije traja že več kot 20 let. V letu 2002 smo v podjetju Helios TBLUS podprli akcijo markiranja Slovenske planinske poti, 11 let pozneje pa omogočili obnovo markacij na tej poti. V vmesnem obdobju smo podpirali obnovo posameznih planinskih objektov. Letošnje sodelovanje s Planinsko zvezo Slovenije predstavlja nadaljevanje naše dolgoletne zavezanosti k ohranjanju in razvoju slovenskih gorniških in pohodniških poti ter planinskih objektov. Z obnovo naravnih materialov in njihovo ponovno uporabo prispevamo k trajnosti ter ohranjanju naravne in kulturne dediščine.

Helios - Donacija Planinski zvezi

Podobne novice